Kao zaljubljenici u svježe i lokalne namirnice, a možda kao još veći zaljubljenici u tehnologiju i dizajn odlučili smo se udružiti i zajedno pokrenuti ideju koja se dugo kuhala u našim glavama. Ova globalna situacija u kojoj se nalazimo potakla nas je na razmišljanje, na preispitivanje naših navika i naših dosadašnjih vjerovanja. Nemogućnost napuštanja vlastitog doma ne bi smjela biti razlog za nekonzumaciju zdrave i svježe hrane, a još manje razlog za propast lokalnih poljoprivrednika. U pokušaju da riješimo te probleme i spojimo svoje dvije ljubavi, kreirali smo ovu online pijacu, gdje iz udobnosti svog doma možete kupiti svježe i lokalne namirnice, platiti ih online i zatim samo čekati da vam dostavljač pozvoni na vrata.

Nudimo vam

Lokalno i svježe

Lokalno i svježe

U našoj web trgovini pronađite proizvode uzgojene i njegovane na poljima u okolici Rovinja. Potaknimo lokalne proizvođače i jedimo zdravo!
Ubrano za vas

Ubrano za vas

Beremo voće i povrće posebno za vas, tek nakon narudžbe, kako bismo vam omogućili maksimalnu svježinu i kvalitetu proizvoda.
Dostava na vaša vrata

Dostava na vaša vrata

Nemate vremena za kupovinu na pijaci? Ne želite izlaziti? Tu smo za vas, dostavljamo svježe i zdrave proizvode na Vaša vrata.

Postanite naš partner i pomozite nam da Vaši proizvodi stignu na stolove naših kupaca